Helena Paparizou|Official fan club

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Πάνος Κιάμος – Έλενα Παπαρίζου | Μαζί το χειμώνα στο Club 22;

Πάνος Κιάμος και Έλενα Παπαρίζου όπως φημολογείται αυτό το χειμώνα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μία συνεργασία φωτιά!
Πάνος Κιάμος και Έλενα Παπαρίζου. Δύο ονόματα που εκπροσωπούν εκ διαμέτρου αντίθετα ρεπερτόρια, αλλά εάν κάποτε συναντηθούν μαζί το μόνο σίγουρο είναι πως θα «απογειώσουν» τη νυχτερινή διασκέδαση.
Ο Πάνος Κιάμος την προηγούμενη σεζόν εμφανίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο «Club 22» της Λεωφόρου Βουλιαγμένης έχοντας μαζί του τους Goin” Through, σε ένα σχήμα που κέρδισε την προτίμηση του κοινού. Από την άλλη, η Έλενα Παπαρίζου την ίδια περίοδο είχε συμπράξει με τηΝατάσα Θεοδωρίδου, με guest το Λευτέρη Πανταζή, στο «Βοτανικός».
Το καλοκαίρι μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμη στην κορύφωσή του και οι περισσότεροι καλλιτέχνες να βρίσκονται σε διακοπές ή περιοδείες και έξτρα εμφανίσεις, όμως έχουν αρχίσει να καταστρώνουν σιγά-σιγά τα σχέδιά τους για τον ερχόμενο χειμώνα.
Οι φήμες των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι...
 δύο πασίγνωστοι τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου βρίσκονται σε συζητήσεις για να ανέβουν μαζί στην πίστα τη νέα σεζόν. Όπως ήδη αναφέραμε εξάλλου πρόκειται για τον Πάνο Κιάμο και την Έλενα Παπαρίζου και όπως ακούγεται θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο «Club 22» για να ταράξουν τη νυχτερινή Αθήνα.


Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές για την ώρα, όμως εάν πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο σχήμα θα αυξήσει έντονα τον ανταγωνισμό και θα βάλει υποψηφιότητα για την πρωτιά στον άτυπο αγώνα δρόμου της νύχτας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου