Helena Paparizou|Official fan club

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Η sexy εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη συναυλία της στην Κατερίνη. Δείτε τις φωτογραφίες!

Μπορεί το προηγούμενο Σάββατο 11 Αυγούστου ο καιρός να εμπόδισε να πραγματοποιηθεί η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου με τις Melisses στην Κατερίνη, αλλά χτες Σάββατο 18 Αυγούστου όλα πήγαν καλά και η Έλενα αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της στο κατάμεστο γήπεδο του Πιερικού.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια το προηγούμενο Σάββατο είχε δώσει συνέντευξη στο ραδιόφωνο του "Cosmos 103,8 Fm" της Κατερίνης αποκαλύπτωντας πράγματα τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για την προσωπική της ζωή. Δεν είχε παραλείψει, μάλιστα, να τονίσει ότι περιμένει με αγωνία την συναυλία στην πόλη, καθώς και στο παρελθόν είχε ακυρωθεί συναυλία της εκεί.
Η Έλενα εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα μαύρο φόρεμα, ενώ στο δεύτερο μέρος της συναυλίας της επέλεξε να φορέσει το κορμάκι με το οποίο εμφανίζεται και στο video clip του "Party all the time" συνδυασμένο με μια εντυπωσιακή ζώνη με κρόσσια. Οι θαυμαστές της, μάλιστα, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν θετικά τις ενδυματολογικές της επιλογές.



Επίσης, την Κυριακή το μεσημέρι, η Έλενα Παπαρίζου ευχαρίστησε τους θαυμαστές και τους συνεργάτες της για την όμορφη βραδιά στην Κατερίνη με ένα μήνυμά της στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter. "Ήταν σούπερ χτες στην Κατερίνη με τις ΜΕΛΙSSES. Ευχαριστώ πολύ" ανέφερε η ανάρτηση της τραγουδίστριας. (fthis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου