Helena Paparizou|Official fan club

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Athens by Night: Νατάσα Θεοδωρίδου, Έλενα Παπαρίζου και Λευτέρης Πανταζής στον Βοτανικό

Ένα από τα σχήματα του χειμώνα τα οποία θα τιμήσεις με την παρουσία σου αν ακούς λαϊκή μουσική είναι αυτό της Νατάσας Θεοδωρίδου, της Έλενας Παπαρίζου και του Λευτέρη Πανταζή. Τόπος; Βοτανικός. Χρόνος; Τέλη Οκτωβρίου.

Τέλη Οκτωβρίου αναμένεται η πρεμιέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου, της Έλενας Παπαρίζου και του Λευτέρη Πανταζή στον Βοτανικό.

Νωρίτερα, η Νατάσσα θα βρίσκεται σε περιοδεία μαζί με τη Μαρινέλλα όπως και ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος θα εμφανιστεί σε Αργεντινή, Βραζιλία και Ηνωμένες Πολιτείες.

"Η συνεργασία μου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Ελενα Παπαρίζου είναι γεγονός. Το ήθελαν πολύ και οι δυο τους και φυσικά δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Τη Νατάσα τη λατρεύω! Η ιδέα γι’ αυτή τη συνεργασία ήταν δική της. Εχουμε ξαναβρεθεί στην ίδια πίστα πριν από χρόνια, συγκεκριμένα στον 'Απόλλωνα' το 1997 με τον Βασίλη Καρρά.

Από εκεί είχαμε πολύ καλές σχέσεις και η Νατάσα πάντα ερχόταν και με έβλεπε όπου εμφανιζόμουν. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Φέτος αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι από τα πιο εμπορικά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας τον χειμώνα, γιατί θα συνδυάζει τα πάντα: χορό, τραγούδι και διασκέδαση", είπε ο τραγουδιστής στην εφημερίδα Espresso.

"Είναι τιμή μου να συνυπάρξω στη σκηνή με την πρώτη κυρία του λαϊκού τραγουδιού και την πρώτη κυρία της ποπ σκηνής. Θα τραγουδήσουμε και οι τρεις μαζί τραγούδια δικά τους και δικά μου", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου