Helena Paparizou|Official fan club

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ανακοινώνει επίσημα τη συνεργασία του με Νατάσα-Έλενα και δηλώνει: "Όσοι εμφανίζονταν με τον... "κανένα" είναι καιρός να κάνουν σχήματα"!

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλάει για τις δυο κυρίες και σχολιάζει τους συναδέλφους του. Ένας “κλασικός” στις πίστες επιστρέφει δυναμικά στο νέο σχήμα του “Βοτανικού”. Ο Λευτέρης Πανταζής θα εμφανίζεται μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου. Η πρεμιέρα τους αναμένεται στις αρχές του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Θα έχουν προηγηθεί οι περιοδείες της Νατάσας Θεοδωρίδου με τη Μαρινέλλα στις ΗΠΑ, όσο και αυτή του Λευτέρη Πανταζή στη Βραζιλία και την Αμερική.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος βρισκόταν στην Κάρπαθο, συνδυάζοντας δουλειά και ολιγοήμερες διακοπές…

“Η συνεργασία μου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου είναι γεγονός. Έχουμε κλείσει πριν από λίγες εβδομάδες. Ήθελε και η Νατάσα και η Έλενα να συνεργαστούμε και φυσικά δεν θα μπορούσα να αρνηθώ" δηλώνει στο FTHIS.GR.

"Τη Νατάσα τη λατρεύω, τραγουδούσαμε μαζί στις πρώτες εμφανίσεις της στην Αθήνα, το 1997, μαζί με τον Βασίλη Καρρά. Η Έλενα είναι μια πολλή αξιόλογη τραγουδίστρια που τη θαυμάζω και παρακολουθώ χρόνια την πορεία της. Κι έτσι ανάμεσα στην πρώτη κυρία του λαϊκού τραγουδιού και την πρώτη κυρία της pop βρέθηκα εγώ που.... βασανίζω τις γυναίκες! Φέτος θα βασανίζουν εμένα δύο από τις ομορφότερες κυρίες του πενταγράμμου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτή τη συνεργασία. Όλη η Ελλάδα και όλη η νεολαία ακούει και λατρεύει την Έλενα και τη Νατάσα. Θα τις προσέχω σαν τα μάτια μου!”.

Πώς σχολιάζει, όμως, αυτό το περίεργο πάντρεμα;

“Εδώ και χρόνια έκανα “παντρέματα”. Πάντα συνεργαζόμουν με μεγάλα ονόματα! Η Νατάσα και η Έλενα είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας τους. Οι επιτυχίες γίνονται όταν έχεις μυαλό που βλέπει πολύ μπροστά. Υπάρχουν κλασικές αξίες που δεν χάνονται. Οι καλλιτέχνες που γράφουν ιστορία, δεν φεύγουν ποτέ από το προσκήνιο. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να κάνουν επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια ορισμένοι καλλιτέχνες εμφανίζονται μόνοι τους στα μαγαζιά. Ο κόσμος τους είδε όρθιους, τους είδε ξαπλωτούς, τους είδε σε όλες τις φάσεις που μπορούσε να τους δει. Όταν πηγαίνεις σε έναν χώρο και βλέπεις έναν καλλιτέχνη μόνο του να εμφανίζεται με τον… “Κανένα” και Θεός να είναι, κάποια στιγμή τον βαριέσαι. Δεν είναι κακό να τους δούμε να κάνουν σχήματα και με άλλους. Είμαι υπέρ του παντρέματος, λοιπόν. Και παλαιότερα, όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες συνεργάζονταν. Αν δέσουν οι χημείες τότε είναι φυσικό να κάνουν τεράστια επιτυχία. Με τον τρόπο αυτό και οι καλλιτέχνες χαίρονται και οι επιχειρηματίες, αλλά και το κοινό που βλέπει πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες μαζί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου