Helena Paparizou|Official fan club

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Καλοκαίρινή περιοδεία Έλενα Παπαρίζου και Ονιράμα

Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, η μεγαλύτερη Ελληνίδα Pop Star, μετά την απόλυτα επιτυχημένη περιοδεία του 2008, που παρακολούθησαν 200,000 θεατές, επιστρέφει δυναμικά με μια μεγάλη περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Μαζί της θα βρίσκονται οι ΟΝΙRAMA, το συγκρότημα που άλλαξε τα δεδομένα της Ελληνικής διασκέδασης.
Η Έλενα θα παρουσιάσει ένα εκρηκτικό show με τραγούδια από όλη την καριέρα της. Οι ONIRAMA, οι πρίγκιπες της pop σκηνής θα ξεσηκώσουν τον κόσμο με τον μοναδικό τους τρόπο με τα δυνατά τους «όπλα»
Μοναδική προβλέπεται η στιγμή που η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ και ΟΙ ONIRAMA για πρώτη φορά θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για να εκτινάξουν το πάρτι στον αέρα!!
Την πιο ακριβή παραγωγή που έχει γίνει ποτέ στα πλαίσια Ελληνικής περιοδείας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ
30/6 ΑΘΗΝΑ
5/7  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
10/7 ΤΥΧΕΡΟ ΕΒΡΟΥ
18/7 ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
28/7 ΚΟΡΙΝΘΟΣ
30/7 ΓΡΕΒΕΝΑ
31/7 ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
4/8  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
6/8  ΛΕΥΚΑΔΑ
11/8 ΧΑΝΙΑ
14/8 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
25/8 ΛΑΡΙΣΑ
27/8 ΚΑΡΔΙΤΣΑ
3/9  ΠΑΤΡΑ

Οι δύο εμφανίσεις της Έλενα στα MAD VMA generetion mad 2010 !

Dancing Without Music

Φυσικά Μαζί/Forever Together (με Onirama)

Παραλαβή βραβείου για το πιο Sexy Video Clip της Χρονιάς

Παραλαβή βραβείου για το Καλύτερο Video Clip Της Χρονιάς

Tι αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου στο Νάσο Γουμενίδη!

«Είμαι πολύ χαρούμενη! Διανύω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά μου» δήλωσε αποκλειστικά στο Νάσο Γουμενίδη η Έλενα Παπαρίζου. Τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά της σχέδια αποκάλυψε η τραγουδίστρια στον Νάσο Γουμενίδη, ανοίγοντάς του όλα της τα χαρτιά για το μέλλον.
Όπως ανέφερε, στην προσωπική της ζωή το θέμα «γάμος» είναι κάτι που δεν την απασχολεί καθώς, όπως είπε: «Με τον Τόνυ είμαστε μαζί. Ζούμε μαζί. Οπότε ο γάμος είναι κάτι που για εμάς δεν είναι στόχος».
Όσο για την επαγγελματική της ζωή; Παρά την κρίση και τη σημαντική μείωση της παραγωγής των συναυλιών της, εκείνη με χιούμορ αλλά και δυναμισμό δηλώνει: «Είμαι πανέτοιμη να δώσω τα πάντα. Ελπίζω να σε δω σε κάποιο νησί στις διακοπές σου και να έρθεις στη συναυλία που θα κάνουμε με τους Onirama».
Ζωντανή, ζεστή και τρυφερή, με τη «στόφα» μιας star! Αυτή είναι η Έλενα Παπαρίζου! Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Εμφανώς ευδιάθετη η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τον εαυτό της, τη σχέση της με τον Τόνι Μαυρίδη, τα σχόλια που έχουν ακουστεί για εκείνη, αλλά και για τη συνεργασία της με τους Onirama.

Για την ίδια: «Πάντα έλεγα πως έχω πολλή αγάπη να δώσω στον κόσμο. Αυτό αισθάνομαι. Και με τη μουσική αλλά και με τη δημιουργία μίας οικογένειας στο μέλλον νομίζω πως θα καταφέρω να δώσω αυτή την αγάπη και ίσως καταφέρω να μάθω και σε κείνους που δεν γνωρίζουν πώς να αγαπούν να αγαπήσουν. (...) Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και λέω "πώς είμαι έτσι;". Έχω τα μαύρα μου τα χάλια. Συνήθως όμως μετά από τον πρώτο καφέ είμαι πιο ευχάριστος άνθρωπος, πριν τον καφέ είμαι πιο κλειστή. (…) Όταν βγαίνω έξω διασκεδάζω, κάθομαι, ακούω το πρόγραμμα, δεν είμαι καχύποπτη, καταλαβαίνω πως ο κάθε καλλιτέχνης, όπως και εγώ, έχει τις δύσκολες μέρες του. Οπότε δεν μπορώ να κρίνω άσχημα. (...) Πέρασα μεγάλη θλίψη με τον πατέρα μου και νιώθω πολύ περίεργα, με την καλή έννοια. Τη βραδιά των MAD ένιωθα τόσο τέλεια, σαν να είχα ξεπεράσει όλα τα προβλήματά μου».


Για τα αρνητικά σχόλια: «Υπάρχουν δύο τρεις στιγμές που με στεναχώρησαν τα σχόλια που ακούστηκαν για μένα αλλά πάντα πίσω από ένα μύθο υπάρχει και μία αλήθεια. Συμβαίνει αυτό όταν είσαι celebrity ή αν βρίσκεσαι μπροστά από την κάμερα, γιατί είσαι πιο εκτεθειμένος. Η ζωή έχει τα καλά της και τα κακά της, άνθρωποι είμαστε όλοι, μην το ξεχνάμε».

Για τη σχέση της με τον Τόνι: «Πιστεύω πως οι σχέσεις πρέπει να είναι ισότιμες, να είναι υγιείς. (…) Δεν υπάρχει καταπίεση μέσα στη σχέση μου με τον Τόνι. Μπορεί κάποιες στιγμές να μου έχει πει "Έλενα ένα βήμα πίσω τώρα" αλλά τίποτα σοβαρό. Όλα καλά μέχρι τώρα».

Για τους Onirama: «Από τις συνεργασίες μου ζητάω να είναι αμφίδρομες, να παίρνω και να δίνω, οι Onirama είναι ένα συγκρότημα, με το οποίο, επειδή είναι άκρως επαγγελματίες, μπορούμε να συνεργαστούμε πάρα πολύ αρμονικά. (...) Η περιοδεία, που θα γίνει σ' όλη την Ελλάδα, ξεκινάει στις 30 Ιουνίου με την πρώτη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας».

Όταν τελείωσε και το δεύτερο τραγούδι που ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε, «Καλά που δεν είχες έρθει στις πιο δύσκολες εποχές μου, γιατί θα είχα πλαντάξει» για να δώσει πάτημα στην Έλενα να πει: «Προτιμώ να επιλέγω μπαλάντες».
Θέατρο Πέτρας- ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Τετάρτη 30 Ιουνίου
Θέατρο Γης – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δευτέρα 5 Ιουλίου
Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, η μεγαλύτερη Ελληνίδα Pop Star, μετά την απόλυτα επιτυχημένη περιοδεία του 2008, που παρακολούθησαν 200,000 θεατές, επιστρέφει δυναμικά με μια μεγάλη περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Μαζί της θα βρίσκονται οι ΟΝΙRAMA, το συγκρότημα που άλλαξε τα δεδομένα της Ελληνικής διασκέδασης.
Η Ελενα θα παρουσιάσει ένα εκρηκτικό show με τραγούδια από όλη την καριέρα της : από τις μοναδικές μπαλάντες «Η καρδιά σου πέτρα», «Υπάρχει λόγος», «είσαι φωνή», «Μαζί σου», μέχρι τα απογειωτικά dance «Πυροτεχνήματα», «Μambo», «Gigolo», «Αναπάντητες κλήσεις» «Νο 1» κ.α. Ενώ για πρώτη φορά θα απολαύσουμε ζωντανά πολλά τραγούδια από το νέο cd της «ΓΥΡΩ ΑΠ’ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ», από το οποίο ήδη έχουν ξεχωρίσει η δυνατή μπαλάντα «Αν ήσουν αγάπη» αλλά και το απόλυτο hit του καλοκαιριού «Ψάχνω την αλήθεια», το τράγουδι που γράφτηκε για το HBH FRUITEA !!
Οι ONIRAMA, οι πρίγκυπες της pop σκηνής θα ξεσηκώσουν τον κόσμο με τον μοναδικό τους τρόπο με τα δυνατά τους «όπλα» : «Κλεψύδρα», «Επαναστάτης», «Ότι δεν έχεις», «Κλείσε τα ματια» !!!
Οι ΟNIRAMA πιο ώριμοι, πιο κατασταλαγμένοι, πιο ποιοτικοί από ποτέ, θα παρουσιάσουν θα παρουσιάσουν επίσης, ένα πρόγραμμα βασισμένο στην μέχρι τώρα δισκογραφία τους αλλά και σε διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών, που αγαπήθηκαν από το νεανικό κοινό και όχι μόνο.
Μοναδική προβλέπεται η στιγμή που η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ και ΟΙ ONIRAMA για πρώτη φορά θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για να εκτινάξουν το πάρτι στον αέρα!!
Την πιο ακριβή παραγωγή που έχει γίνει ποτέ στα πλαίσια Ελληνικής περιοδείας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.
Στη σκηνή εκτός από την Ελενα και τους ΟΝΙRAMA θα βρίσκεται μια ομάδα από εξαιρετικούς μουσικούς με μαέστρο τον Θανάση Χόνδρο ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης. Οι χορογραφίες υπογράφονται από την Αμερικανίδα Chali Jennings ενώ η επιλογή των χορευτών έγινε από την ίδια την Ελενα, την χορογράφο και τον σκηνοθέτη σε τρείς διαφορετικές auditions στο Λονδίνο με Casting Director τον Νίκο Μαριανό.
Θέατρο Πέτρας Τετάρτη 30 Ιουνίου στις 9.30
ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : METROPOLIS

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΗΒΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ CYTA
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΘΗΝΑ > ALPHA . MTV . 898 DROMOS FM . HELLO! , ΕΓΩ!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 951
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :
PIARISTA (ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΑΚΗΣ, ΧΑΡΑ ΣΑΦΑΡΙΚΑ)
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ : ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.

Η Έλενα Παπαρίζου στο <<Καφέ με την Ελένη>>(25/5/10)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου