Helena Paparizou|Official fan club

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ο Γιώργος Αλκαίος και η"διεθνής"του καριέρα!

Αφορμή για σχόλια έδωσε ο Γιώργος Αλκαίος σε συνέντευξή του, ο οποίος υποστήριξε δηκτικά ότι δεν θα ακολουθήσει την πορεία της Έλενας Παπαρίζου, η οποία μετά τη Eurovision συνέχισε να δουλεύει σε μπουζούκια, που ας μην ξεχνάμε ότι ο Αλκαίος είναι καθαρά μπουζουκόβιος και τα λέει όλα αυτά μπας και καλύψει με πλάγιο τρόπο την αποτυχία της 8ης του θέσης... Σχετικό άρθρο στο freegossip.gr αναφέρει:
Εννοείται ότι το κείμενο που αναπαράγουμε είναι για γέλια και εκπαιδευτικό! Το χρησιμοποιούμε για να γεμίζουμε χώρο και για να διασκεδάζετε με ωραία μυθιστορήματα. Ενοχλημένη από την αναφορά του Γιώργου Αλκαίου στις επαγγελματικές της επιλογές εμφανίζεται η Έλενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια που υπήρξε μια από τις φανατικές υποστηρίκτριες του Αλκαίου στο Όσλο, έμεινε άφωνη ακούγοντας τον τραγουδιστή να την παρουσιάζει ως παράδειγμα αποφυγής για τη συνέχεια της καριέρας του. Σύμφωνα με το περιβάλλον της, τον χαρακτήρισε άδικο και μετέφρασε τα λόγια του ως απορία της έντασης, αλλά και της απογοήτευσης που τον διακατέχουν ακόμα, αφού δεν πιστεύει πως ο χαρακτήρας του θα του επέτρεπε να γίνεται προσβλητικός απέναντι στις προσπάθειες των συναδέρφων του. Ωστόσο, η καλλιτέχνιδα δεν παρέλειψε να δηλώσει υπερήφανη για τις εμφανίσεις της στα μπουζούκια και για τις συνεργασίες της εκεί με κορυφαία ονόματα του τραγουδιού, όπως ο Πασχάλης Τερζής, τονίζοντας μάλιστα πως επάνω στην πίστα, δίπλα στους μύθους του χώρου, έχτισε την καριέρα της, η οποία την έχει δικαιώσει απόλυτα. Όπως ακούστηκε να λέει μάλιστα, δεν έχει κανένα λόγο να απολογηθεί στον οποιονδήποτε για τις αποφάσεις της και δη για τον επαγγελματικό δρόμο που η ίδια θέλησε να χαράξει, υποστηρίζοντας πως τραγουδώντας στα μπουζούκια πέρα από την επίλυση των βιοποριστικών της αναγκών, της δόθηκε η ευκαιρία να έρθει και σε άμεση επαφή με το κοινό της, που γέμιζε κάθε βράδυ το καμαρίνι της. Για την ιστορία ο Γιώργος Αλκαίος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ανακοινώνοντας τα μελλοντικά του σχέδια δήλωσε πως μετά και από την παρότρυνση των φίλων της Eurovision θα περιοδεύσει στο εξωτερικό, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δε θα κάνω τα ίδια με την Παπαρίζου, που μετά την πρωτιά της εμφανίστηκε στα μπουζούκια?». Γεγονός είναι πάντως, πως αν και η Έλενα συνηθίζει να προσπερνά τα κακώς κείμενα, αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κρύψει την πικρία της, καθώς ο Γιώργος Αλκαίος είναι ένα από τα πρόσωπα που θαυμάζει και εκτιμά και που η ίδια έσπευσε να πει πως η κατάκτηση της 8ης θέσης στη Eurovision ήταν για εκείνον μια αδικία. Πηγή: Sti fora" Φαίνεται ότι ο Γιώργος Αλκαίος ξεχνά αρκετά πράγματα. Ξεχνά την 1η θέση στη Eurovision από την Έλενα, ξεχνά την 4η θέση στα πενήντα νικητήρια τραγούδια της Eurovision, ξεχνά ότι όλοι της οι δίσκοι είναι πολυπλατινένιοι, ξεχνά την επιτυχία του "My Number One" ακόμα και στην Αμερική, ξεχνά την επιτυχία των "Mambo!, Gigolo, Teardrops, The Light In Our Soul" σε όλη την Ευρώπη, ξεχνά ότι η πρώτη περιοδεία της Έλενας σε όλη την Ελλάδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με κοινό που ξεπέρασε τις 200,000. Τέλος, ξεχνά ότι μια ολόκληρη Ευρώπη μιλά ακόμα για την Έλενα Παπαρίζου ενώ για εκείνον πλέον δεν μιλάει ούτε ένας Έλληνας. Έλεος όμως...

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2010

Εξηγεί γιτί πρέπει να νομιμοποιοιθούν οι γάμοι γκέι!
Λίγο μετά την εμφάνισή της στη σκηνή του φετινού Athens Gay Pride, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αξίζει να το Δεις» για την αντίθεσή της με οποιουδήποτε είδους ρατσισμό, εξηγώντας πως και η ίδια τον έχει βιώσει εξαιτίας των κιλών της.
«Δεν πρέπει οι άνθρωποι να νιώθουν ότι είναι διαφορετικοί. Θέλω να δω μια Ελλάδα ανοιχτόμυαλη, που έχει να δώσει αγάπη» είπε η Έλενα. «Είμαι εναντίον του ρατσισμού. Υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε "Έλενα έχεις βάλει πέντε κιλά". Πρώτον, είναι δικά μου τα κιλά, δεν είναι εις βάρος κανενός. Και δεύτερον, τι έγινε αν υπάρχουν πιο εύσωμοι και πάρα πολύ χοντροί άνθρωποι; Κακό είναι να υπάρχουν βιαστές και εγκληματίες. Ο ρατσισμός είναι το πιο άσχημο πράγμα που υπάρχει».
Όσο για τη νομιμοποίηση των γάμων μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, η 28χρονη τραγουδίστρια είπε: «Επειδή είμαι χριστιανή, θεωρώ ότι δεν πρέπει να παντρεύονται στην εκκλησία. Για ποιο λόγο όμως να μην κάνουν ένα πολιτικό γάμο; Έχω πολλούς γνωστούς και πολύ καλούς φίλους, που συζούν με άνδρες πάρα πολλά χρόνια. Αγοράζουν πράγματα μαζί και όταν ένας πάθει ένα ατύχημα, ο άλλος δεν δικαιούται τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου