Helena Paparizou|Official fan club

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Number one… και στο μαραθώνιο!

Number one… και στο μαραθώνιο!
Με διαφορετική αμφίεση από ότι συνήθως εμφανίζεται, φορώντας αθλητικά και τζιν, μπορεί να μην έτρεξε όπως τόσο ήθελε, αλλά η Ελενα Παπαρίζου είχε τον ίδιο ενθουσιασμό με τους δρομείς που έμπαιναν στο Καλλιμάρμαρο.

«Ηθελα τόσο πολύ να αγωνιστώ στα 5 χλμ., αλλά δεν μπορούσα. Δούλευα χθες το βράδυ, οπότε ήταν αδύνατο να έρθω απευθείας στην εκκίνηση!», είπε χαμογελώντας η τραγουδίστρια, ένα από τα βασικά πρόσωπα της καμπάνιας προώθησης του Κλασικού μαραθωνίου της Αθήνας

«Είναι κάτι που όλοι πρέπει να ζήσουν. Κάτι ιστορικό. Μαραθώνιοι γίνονται σε όλο τον κόσμο. Αλλά κανένας άλλος δεν είναι ο αυθεντικός», είπε αναφερόμενη στο πώς έζησε εκείνη τη διοργάνωση. Και όπως πρόσθεσε, εικόνες σαν και εκείνες του μαραθωνίου πρέπει να χαρακτηρίζουν τη χώρα.

«Δεν θέλω να ξαναδώ ως εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό τα δακρυγόνα!
Ο κόσμος είναι εδώ σήμερα, χειροκροτεί όλους τους δρομείς, χειροκροτεί την ιστορία μας. Οι ξένοι χαίρονται γιατί όπως λένε βρίσκονται εδώ που όλα ξεκίνησαν. Δυστυχώς η Ελλάδα φαίνεται διαφορετικά από ότι είναι στο εξωτερικό. Σαφώς έχουμε προβλήματα, σαφώς όλοι περνούν δυσκολίες και αρκετοί πολύ πιο σοβαρές. Ομως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε τίποτα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και θα τα καταφέρουμε», πρόσθεσε με ενθουσιασμό η Παπαρίζου. Οσο για το… καυτό θέμα, το πότε θα καταφέρει να βρεθεί και εκείνη στους δρόμους τρέχοντας, άφησε ένα… παραθυράκι για το 2013.

«Ενας φίλος μου έτρεξε πέρυσι και μάλιστα πήγε πολύ καλά. Ισως να το δοκιμάσω κι εγώ. Αλλά μου είπε πως απαιτεί μήνες προετοιμασίας!», είπε γελώντας, καταλήγοντας πως όλα αυτά θα γίνουν κάποια στιγμή με την προϋπόθεση πως δεν θα δουλεύει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο την παραμονή του αγώνα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου