Helena Paparizou|Official fan club

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Οι λεπτομέρειες των looks της στον Βοτανικό

Η Έλενα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ανανεωμένη αυτή την περίοδο, λάμπει και εκπέμπει θετική ενέργεια στη σκηνή του Βοτανικού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις τελευταίες επιτυχίες της όπως το "All The Time" και "Mr Perfect" και βέβαια όλα τα αγαπημένα παλιότερα κομμάτια της. Παρουσιάζει ένα υπέροχο show με εντυπωσιακές χορογραφίες από την Chali Jennings ενώ δεν λείπουν και οι πιο συναισθηματικές στιγμές, όπως όταν ερμηνεύει το νέο της τραγούδι "Ποιος".

Το styling για τα 4 looks επί σκηνής επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά ο Al Giga δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη MissBloom, ταξίδεψε στο Μιλάνο για να φέρει τα συγκεκριμένα κομμάτια αποκλειστικά για την Έλενα Παπαρίζου.

Αναλυτικά, τα looks της Έλενας Παπαρίζου:
Για την πρώτη εμφάνιση της Έλενας ο Al επέλεξε ένα total look Versace. To μαύρο μίνι φόρεμα της με το pattern από σταυρούς και τον armorlike κορσέ είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της fw '12 συλλογής που σχεδίασε η Donatella.
Το φόρεμα της δεύτερης εμφάνισης είναι Agent Provocateur και σχεδιάστηκε ειδικά για την Έλενα. Τα κρόσσια δημιουργούν ένα πολύ ωραίο εφέ κατά τη διάρκεια του χορευτικού αγκαλιάζοντας τις υπέροχες καμπύλες της.
Συνδυάστηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα Cesare Paciotti που μπορείς να δεις καλύτερα στην παρακάτω φωτογραφία που μας έστειλε ο Al.

Η τρίτη εμφάνιση φέρνει επίσης την υπογραφή Versace. To έντονο κίτρινο χρώμα ήταν μια από τις λίγες νότες χρώματος στη γεμάτη από gothic στοιχεία συλλογή της Donatella.
Για το τελευταίο ντουέτο ο Al επέλεξε ένα μαύρο μίνι φόρεμα Roberto Cavalli. Όπως μας είπε μάλιστα, ο συγκεκριμένος σχεδιαστής είναι το "γούρι" της Έλενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου