Helena Paparizou|Official fan club

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

To στυλ της εντυπωσιακής Έλενας Παπαρίζου

www.queen.gr
Μια ιδιαίτερα ταλαντούχα παρουσία της ελληνικής δισκογραφίας.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια γυναίκα που έχει καθιερωθεί στο ελληνικό πεντάγραμμο. Τη γνωρίσαμε ως αέρινη τραγουδίστρια των Antique, όταν είχε πρωτοέρθει από τη Σουηδία με όνειρα και μπόλικο ταλέντο στις τσέπες.

Πολύ λεπτή, μας συστήθηκε τότε με την ολόσωμη λευκή φόρμα της Eurovision σε ηλικία μόλις 19 ετών και σιγά-σιγά την είδαμε να ανθίζει. Έκανε καμπύλες, μεταμόρφωσε το στυλ της και αποκάλυψε όλη τη θηλυκότητα που έκρυβε μέσα της (ακόμη και με κάποια παραπανίσια κιλά). Πότε με δερμάτινα, πότε με φορέματα, πότε με casual στυλ... καταφέρνει πάντα να τραβάει τα βλέμματα. Φαίνεται πως αγαπάει το μαύρο χρώμα και τα animal prints ενώ δε φοβάται να δείχνει αφόρητα sexy.

 Όσον αφορά στα μαλλιά της, ξεκίνησε με σκούρο μαύρο, και συνέχισε με καστανό, καστανόξανθο, σκούρο καστανό μέχρι και κόκκινο. Πάντα σε μακρύ μήκος, παίζοντας με αφέλειες στην φράντζα και υιοθετώντας μια glam rock ταυτότητα. Αυτή την περίοδο, φαίνεται πως έχει ξαναβρεί τη φόρμα της ενώ την πετυχαίνουμε να κάνει σωστές στυλιστικές επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου