Helena Paparizou|Official fan club

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Παπαρίζου, Ρουβάς, Χατζηγιάννης και Θεωδορίδου μαζί!

Oταν η μόδα συναντά τη μουσική, το θέαμα είναι μοναδικό.
Σάκης Ρουβάς, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ελενα Παπαρίζου και Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μόνο μερικά από τα ηχηρά ονόματα που θα κάνουν πασαρέλα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

O λόγος για το MadWalk - The Fashion Music Project, που θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Τη μοναδική αυτή βραδιά θα παρουσιάσουν η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη, με guest host τον Κώστα Μαρτάκη.

Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου, εννέα κορυφαίοι σχεδιαστές και δημοφιλείς καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο 2o MadWalk - The Fashion Music Project, ένα μοναδικό show, συνδυάζοντας ταυτόχρονα live performances με ανατρεπτικά fashion shows!

Οι σχεδιαστές και οι καλλιτέχνες που θα μοιραστούν τη σκηνή του 2ου MadWalk είναι οι Σάκης Ρουβάς, Mιχάλης Χατζηγιάννης, Ελενα Παπαρίζου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Ελένη Φουρέιρα, Angelos Bratis, Claydee, Angelos Frentsos, My Excuse & Ilia Darlin, Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti Haute Couture, Μηδενιστής, Demy, Delight, Leon, Deux Hommes, Efi Papaioannou, Kore, Sophia Kokosalaki, My Wet Calvin, Loukia.

Special εμφάνιση θα κάνουν οι Κατερίνα Στικούδη, Goin' Through, Mark F. Angelo, Μέλιsses, Nevma Ft., Playmen και Vegas.

Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στη λαμπερή αυτή βραδιά, το μοναδικό σόου θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από τον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου