Helena Paparizou|Official fan club

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Έρχονται η Παπαρίζου και οι Melisses στην Πάτρα!

Η δημοφιλής ποπ σταρ Έλενα Παπαρίζου που έχει εμφανιστεί πάντοτε με μεγάλη επιτυχία στην Πάτρα, αναμένεται να έρθει και πάλι στην περιοχή μας για μία μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία. Όπως αναφέρεται στο προσωπικό της σάιτ στο διαδίκτυο, το φετινό καλοκαίρι η Έλενα Παπαρίζου περιοδεύει παρέα με το επίσης εξαιρετικά δημοφιλές συγκρότημα της νεολαίας, Μέλισσες κάνοντας περίπου 15 στάσεις στην ελληνική επικράτεια, μερικές από τις οποίες είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα.

Ωστόσο για την ώρα δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί και ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία της εμφάνισης της εδώ στην Πάτρα. Εκτός από την περιοδεία της ετοιμάζει και νέο δίσκο το φθινόπωρο ενώ ήδη αυτό το διάστημα γνωρίζουν επιτυχία στα ραδιόφωνα και τα κλαμπ οι νέες της επιτυχίες "Party all the time" και "Mr. perfect". Ακόμα η Ελληνοσουηδή τραγουδίστρια διασκεύασε με ενδιαφέροντα τρόπο και την περσινή επιτυχημένη συμμετοχή της Σουηδίας στη Γιουροβίζιον και συγκεκριμένα το κομμάτι "Popular".

Οι Πατρινοί θυμούνται τη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στο Γήπεδο της Παναχαικής πριν περίπου 4 χρόνια παρέα με τον Μάνο Πυροβολάκη και τους Stavento με τους οποίους είχε διασκευάσει και έλεγε το επιτυχημένο τους κομμάτι «Μέσα σου» αλλά και το 2010 όταν περιόδευσε μαζί με τους Onirama.

H νικήτρια της Γιουροβίζιον του 2005 στο Κίεβο της Ουκρανίας με το «My number one», ξεκίνησε την καλλιτεχνική της πορεία ως Antique μαζί με τον μουσικό Νίκο Παναγιωτίδη στα τέλη της δεκαετίας του ’90 με πρώτη επιτυχία τους τη διασκευή του «Όπα όπα» ενώ το 2001 εντυπωσίασαν στην Κοπεγχάγη τραγουδώντας στη Γιουροβίζιον για την Ελλάδα το κομμάτι «Die for you» κατακτώντας επάξια την 3η θέση. Ιδιαίτερα εντυπωσιακός επίσης αναμένεται να είναι και ο ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός της συναυλίας που αναμένεται να ξεσηκώσει τη νεολαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου