Helena Paparizou|Official fan club

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Έλενα Παπαρίζου: 'Έχω στερηθεί τον ελεύθερο χρόνο'

Η γνωστή τραγουδίστρια, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τη ζωή της και για το τραγούδι και αποκάλυψε πως πάντα ένιωθε μια φυσιολογική γυναίκα και, ταυτόχρονα, καριερίστα.

Η δουλειά που επέλεξε η Έλενα Παπαρίζου έχει πολλές απαιτήσεις, κάτι που της στέρησε τον ελεύθερο της χρόνο, όλα αυτά τα χρόνια. Μότο για την ίδια αποτελεί η φράση «family time is quality time». Βέβαια, δεν μπορεί πάντα να το ακολουθεί αυτό, αλλά μέσα από τη δουλειά της, νιώθει πως έχει εκπληρώσει αρκετά από αυτά που θα την έκαναν χαρούμενη: Η επαφή της με τον κόσμο, με τα παιδιά, το γεγονός ότι έκανε πολλούς Έλληνες περήφανους με τη νίκη της στη Eurovision, τη γεμίζει με θετική ενέργεια, αποκαλύπτει στο Κυπριακό "Omikron".

Δεν κρύβει, όμως, πως υπήρξε περίοδος που χρειαζόταν να μείνει μακριά από τη μουσική και το τραγούδι. Ήταν μια χρονική περίοδος, κατά την οποία δεν τραγουδούσε ούτε στο σπίτι της, ενώ δεν άνοιγε καθόλου και το ραδιόφωνο. Και υπενθυμίζει ότι πέρσι, όταν εμφανιζόταν με τον Αντώνη Ρέμο στο Diogenis Studio, στην τελευταία τους εμφάνιση, η Έλενα είπε ότι δε θα τραγουδούσε ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου