Helena Paparizou|Official fan club

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Το INFE εύχεται χρόνια πολλά στην Έλενα

Κωνσταντίνου και Ελένης Σάββατο 21 Μαΐου 2005 και όλα σχεδόν τα προγνωστικά μας δείχνουν πρώτους...Λες; Ένας Κωνσταντίνος για τη Κύπρο μας (Κ. Χριστοφόρου) και μια Ελένη (Ε. Παπαρίζου) για την Ελλάδα μας την ημέρα της γιορτής τους θα έδιναν τη «μεγάλη μάχη» σ’ αυτό το μουσικό γεγονός στο Κίεβο.

Η ελληνική αποστολή ήταν ενθουσιασμένη αλλά προσπαθούσε να συγκρατηθεί. Οι φανς του διαγωνισμού έκαναν λόγο για μια δύσκολη επιλογή, καθώς υπήρχουν πολλά καλά τραγούδια. Στην 19η θέση εμφανιζόταν η Έλενα Παπαρίζου με το «My number one» σε σύνθεση του Χρήστου Δάντη και στίχους της Ναταλίας Γερμανού και του Χρήστου.

Η ευρηματική χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού, τα πετυχημένα πλάνα και η φωνή της Έλενας, έκαναν το θαύμα τους. Η Ελλάδα εκείνο το βράδυ στο Κίεβο της Ουκρανίας, ανακηρύχτηκε πρώτη με 230 βαθμούς! Ήταν γεγονός. Νικήσαμε! Ζήσαμε το όνειρο.

Το INFE GREECE το σωματείο των Ελλήνων φάνς ήταν εκεί και όλα τα μέλη του έζησαν αυτή τη νίκη από κοντά, μαζί με την ελληνική αποστολή. Το σωματείο των Ελλήνων φανς ευχαριστεί την Έλενα και της εύχεται χρόνια πολλά. Ταυτόχρονα στέλνει και τις θερμότερες ευχές του στην Ελευθερία Ελευθερίου και το Aphrodisiac.

www.eurovisionfanclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου