Helena Paparizou|Official fan club

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Έλενα Παπαρίζου: Τα συναισθήματα και οι σκέψεις που μοιράστηκε


Με ένα ξεχωριστό τρόπο και στέλνοντας ένα μήνυμα για αισιοδοξίας η Έλενα Παπαρίζου καλημέρισε τους followers της στο twitter.

H ερμηνεύτρια που πέρασε μια δύσκολη ψυχολογικά περίοδο μετά το χωρισμό από τον Τόνυ Μαυρίδη, φαίνεται ότι έχει ηρεμήσει ψυχολογικά και έχει βρει την προσωπική της ισορροπία. Η εσωτερική αναζήτηση που έκανε και όσα τις συνέβησαν τα τελευταία χρόνια την έχουν ωριμάσει και την έχουν βοηθήσει να συνειδητοποιήσει τις αληθινές αξίες της ζωής.

Το μήνυμα που έγραψε και το απηύθυνε σε όλους μπορεί να ερμηνευθεί πολλαπλά «Να γελάμε στα δύσκολα και να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπάνε… όσο μπορούμε… Καλημέρα».

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να μεταφέρει αυτό που σκέφτεται ότι τις δύσκολες στιγμές και τα δυσάρεστα γεγονότα της ζωής μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε και να τα ξεπεράσουμε μόνο αν αισιοδοξούμε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και αν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν και μας στηρίζουν.

Το video είναι μια συρραφή αποσπασμάτων από το Dancing On Ice και δείχνει την Έλενα σε διαφορετικές στιγμές να γελάει δυνατά.

Αμέσως μετά ανέβασε ένα τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου επισημαίνοντας ότι και αυτό εκφράζει όσα ήθελε να πει : « Τα καλύτερα θα έρθουν, τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω δει, δεν είναι που αργείς να ‘ρθεις πάλι, το ξέρω μ’αγαπάς και είναι αρκετό…» είναι οι πιο χαρακτηριστικοί στίχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου