Helena Paparizou|Official fan club

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Έλενα Παπαρίζου: Στην κορυφή των αγγλικών charts

Στην κορυφή των αγγλικών charts! Η Έλενα Παπαρίζου κατέκτησε την τρίτη θέση της λίστας των top 40 τραγουδιών της Βρετανίας με το που κυκλοφόρησε η καλοκαιρινή συλλογή «Latino Summer», η οποία περιλαμβάνει το τραγούδι της «Mambo».

Η αγάπη των Αγγλων στο πρόσωπο και τη φωνή της Ελενας είναι γνωστή από παλιά, αφού αμέσως μετά τη νίκη της τραγουδίστριας στη Γιουροβίζιον η απήχησή της στη Βρετανία ήταν -και συνεχίζει να είναι- μεγάλη.

Απόδειξη, ότι και πριν από λίγες μέρες το αγγλικό κοινό την τίμησε με μία από τις πρώτες θέσεις στα charts της χώρας.

Η συλλογή «Latino Summer: Τhe Ultimate Latin Collection 2011», η οποία περιέχει το hit single «Mambo» της Ελενας Παπαρίζου, έκανε το ντεμπούτο της στο Νο 3 του Compilations Albums Top 40 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το «Μambo», σε μουσική του Αλεξ Παπακωνσταντίνου και στίχους Γιάννη Δόξα, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2005 και έγινε πλατινένιο, ενώ έμεινε δέκα εβδομάδες στην πρώτη θέση.

Το κομμάτι έχει μπει στο παρελθόν και σε άλλες συλλογές, όπως είναι η «Dancemania», γνωρίζοντας μεγάλη απήχηση στο ευρωπαϊκό κοινό.

Η Έλενα Παπαρίζου με τους νέους Σουηδούς μάνατζέρ της ετοιμάζει με μεγάλη προσοχή το επόμενο δισκογραφικό βήμα της στοχεύοντας πάντα στη διεθνή αγορά, που είναι και το ζητούμενό της τα τελευταία χρόνια, διαπιστώνοντας ότι αρέσει στο κοινό πολλών χωρών της Ευρώπης και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου