Helena Paparizou|Official fan club

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Έλενα Παπαρίζου: Οι αξίες της ζωής της

Η Έλενα είναι γνωστή για το ήθος της σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνις, μπροστά και πίσω από τα φώτα. Γι' αυτό της το χαρακτηριστικό ευθύνονται οι αξίες με τις οποίες έχει μεγαλώσει κι έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις.


Λίγο πριν από τον τελικό του Dancing on Ice, η τραγουδίστρια μίλησε στην Τζένη Μπαλατσινού για την αγάπη, την απώλεια και πολλά άλλα στοιχεία που βίωσε κι η ίδια στη ζωή της.



Η αγάπη, για την Έλενα Παπαρίζου είναι, κινητήριος δύναμη, και προτρέπει όλο τον κόσμο, ξυπνώντας το πρωί, να νιώθει ότι μέσα του έχει να προσφέρει πολλή αγάπη. Κάπου έξω, κάποιος περιμένει να πάρει την αγάπη που έχουμε μέσα μας κι αυτό δίνει χαρά και στις δύο πλευρές.




Η τραγουδίστρια έχει βιώσει την απώλεια στο πρόσφατο παρελθόν, με το θάνατο του πατέρα της και με το χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη και λέει πως, δυστυχώς, είναι ένα συναίσθημα που όλοι θα βιώσουμε στη ζωή μας. Πρέπει, όμως, να βρούμε μέσα μας τη δύναμη να σταθούμε στα πόδια μας και να ανακαλύψουμε τη θετική ενέργεια που έχουμε στην ψυχή μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου