Helena Paparizou|Official fan club

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Η Έλενα Παπαρίζου live στη Βουλγαρία!

Ένα από τα φωτεινότερα αστέρια της ελληνικής μουσικής, η Έλενα Παπαρίζου θα είναι special guest στο Club Night Flight στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 8 Φεβρουαρίου.
Η όμορφη ελληνίδα θα δώσει μια συναυλία στην οποία θα παρουσιάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, συμπεριλαμβανομένων των "Η καρδιά σου πέτρα", "Υπάρχει Λόγος", "Είσαι η φωνή", "Μαζί σου" καθώς και τα dance κομμάτια "Πυροτεχνήματα", "Mambo", "Gigolo", "Αναπάντητες Κλήσεις", "My number one" αλλά και τραγούδια από την τελευταία της δουλειά.
Για πρώτη φορά οι fans της από τη Βουλγαρία θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα τραγούδια από το τελευταίο της album "Γύρω από τ'όνειρο", μεταξύ αυτών και το καλοκαιρινό smash hit "Ψάχνω την αλήθεια". Η επίσκεψη της στο club η οποία διοργανώνεται από την εταιρία μουσικής παραγωγής Diapason Records, είναι ένα μέρος της ευρωπαικής περιοδείας της Έλενας.
Η Έλενα είχε προκαλέσει και στο παρελθόν αίσθηση στη Βουλγαρία με το ντουέτο της με τον Slavi Trifonov "Why?" (ως Antique) καθώς επίσης και με τη νίκη της στον ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2005, οπου έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα με το "My number one"! Ανάμεσα στους VIP προσκεκλημένους θα είναι και ο Slavi Trifonov, στην εκπομπή του οποίου πρόκειται να εμφανιστεί η Έλενα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη γειτονική χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου