Helena Paparizou|Official fan club

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Melodifestivalen 2014 | Ποιοι “τρέμουν” την Έλενα Παπαρίζου στον 1ο ημιτελικό;

Πριν από λίγα λεπτά δημοσιεύτηκαν τα προφίλ των 32 συμμετεχόντων στο φετινό Melodifestivalen, ανάμεσα στους οποίους συναντάμε και το όνομα της Έλενας Παπαρίζου.
Όπως είναι ήδη γνωστό, η Έλενα Παπαρίζου εμφανίζεται στον 1ο ημιτελικό (1 Φεβρουαρίου), με το τραγούδι “Survivor” που έγραψαν οι Bobby Ljunggren, Henrik Wikström, Karl-Ola Kjellholm, σε στίχους της Sharon Vaughn. Το τραγούδι θα παρουσιαστεί στην 8η θέση, θέση που παραδοσιακά περνάει σχετικά εύκολα στον τελικό, ενώ από τον 1ο ημιτελικό και από την ίδια θέση είχαν περάσει και η Loreen με το “Euphoria” πριν από 2 χρόνια.
Η μέρα της έναρξης του Melodifestivalen πλησιάζει, και ήδη υπάρχει μεγάλη ανησυχία και ανταγωνισμός ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Μάλιστα, το απόλυτο φαβορί, ο Yohio, που πέρσυ τερμάτησε δεύτερος (πρώτος στο televoting) δε διστάζει να δηλώσει στο επίσημο προφίλ του στη σελίδα του Melodifestivalen, ότι θεωρεί ισχυρότερη αντίπαλο την Έλενα Παπαρίζου. Η Elisa Lindström αλλά και η Mahan Moi θεωρούν επίσης την Έλενα Παπαρίζου ως σίγουρη νικήτρια της βραδιάς.

Από την άλλη, η Έλενα Παπαρίζου διατηρεί την ψυχραιμία της με χαμηλούς τόνους, δουλεύοντας παράλληλα στο project του “Survivor”, η εμφάνιση του οποίου θα βασιστεί στο show: “Δεν αφήνω τη Eurovision του 2001 ή του 2005 να επηρεάζει τη συμμετοχή μου. Εδώ αισθάνομαι ότι είναι το ντεμπούτο μου . Αυτή είναι η ευκαιρία μου και θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Θα χαιρόμουν πολύ αν εκπροσωπούσα τη Σουηδία” είναι οι δηλώσεις της Έλενας.
Όσο για το τραγούδι, αναφέρει: “Το μήνυμα είναι ότι πρέπει να είμαστε survivors. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να ξυπνάς με αυτή τη στάση. Δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει η μέρα. Αλλά πρέπει να είσαι πάντα προετοιμασμένος και δυνατός. Όταν αισθάνεσαι ότι μπορεί να φτάσεις στον πάτο, τότε ξέρεις ότι μόνο ο εαυτός σου μπορεί να σε φέρει πάλι στην κορυφή. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι ένας survivor.”
Τα γραφεία στοιχημάτων έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τις προβλέψεις τους, όμως από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινωθεί τα τραγούδια, όλα είναι αναστρέψιμα.
http://www.tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου