Helena Paparizou|Official fan club

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Έλενα Παπαρίζου: «Δεν θα έριχνα ποτέ ένα παιδί»

Η Έλενα Παπαρίζου φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του People και δίνει μία ειλικρινή συνέντευξη με την άνεση και το coolness που της έχει χαρίσει η χρόνια επιτυχία. Η πλέον πολυβραβευμένη τραγουδίστρια στα MAD Video Music Awards μιλάει για τη νέα της σχέση, τη μητρότητα, τη σεξουαλικότητα και τη ζωή της στα 31 χρόνια.

Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για τον έρωτα που ζει στο σήμερα αλλά δεν ξεχνάει και το παρελθόν. Δεν έχει μάθει να παίρνει τη γόμα και να σβήνει απλώς να μαθαίνει από τα λάθη της και να προχωράει μπροστά. Όσον αφορά στο δίλημμα καριέρα ή οικογένεια η τραγουδίστρια απαντά με μεγάλη ευκολία. Το θέμα παιδί από την άλλη μεριά είναι κάτι που την απασχολεί πολύ.

Αν της είχε προκύψει στο παρελθόν μια εγκυμοσύνη σε ακατάλληλη στιγμή, τι θα είχε κάνει; «Δεν είχε προκύψει, αλλά ποτέ δεν θα έριχνα παιδί. Ποτέ. Και συνιστώ να μην κάνει καμία γυναίκα ποτέ έκτρωση, εκτός αν υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος»

Διαβάστε όλη την αποκλειστική συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου στο περιοδικό People που κυκλοφορεί την Κυριακή 30 Ιουνίου μαζί με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου