Helena Paparizou|Official fan club

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ευτυχισμένες στιγμές με τον Ανδρέα Καψάλη!



Έλενα Παπαρίζου


Το πρόσωπό της ακτινοβολεί ευτυχία και έρωτα! Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης «είναι πλέον ένα», σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύεται η ποπ σταρ στους πολύ κοντινούς της ανθρώπους.

Η ηρεμία και ο ήπιος χαρακτήρας του πολιτικού μηχανικού έχουν προσφέρει στην Έλενα ασφάλεια και σιγουριά. Η σχέση τους τής χάρισε όσα πραγματικά εκείνη άξιζε για την προσωπική της ζωή. Οι δυο τους ζουν μαζί πλέον στη Γλυφάδα και προσπαθούν να μη χάνουν ούτε λεπτό μακριά ο ένας από τον άλλο.


Την περασμένη εβδομάδα, η Έλενα έκλεισε τα 31 και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη που τα φετινά της γενέθλια συμπίπτουν με μια τόσο καλή στιγμή της προσωπικής της ζωής. Το πρωινό ξύπνημα την ημέρα των γενεθλίων της σήμαινε και τη μεγάλη απόφασή της να «εισβάλλει» στην κουζίνα του σπιτιού τους. Μια ημέρα γεμάτη από μυρωδιές και αρώματα πέρασε το ερωτευμένο ζευγάρι, καθώς εκείνη μαγείρεψε για 16 πολύ καλούς τους φίλους. Όλα πέρασαν από τα χέρια της για το δείπνο των γενεθλίων της. Το «Happy birthday» που της τραγούδησαν ήταν από τα ομορφότερα της ζωής της.


Επιπλέον, η Έλενα και ο Ανδρέας, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, έκαναν βόλτα στη Γλυφάδα, ενώ μετά τον περίπατό τους επιβιβάστηκαν στο σκούτερ του πολιτικού μηχανικού για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου