Helena Paparizou|Official fan club

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Παπαρίζου - Θεοδωρίδου: Θα απογειώσουν τη νυχτερινή Αθήνα!

Έλενα Παπαρίζου - Νατάσα Θεοδωρίδου (Βοτανικός 2012)
Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Ελενα Παπαρίζου θα είναι, αναμφισβήτητα, ένα από τα χειμερινά σχήματα που θα συζητηθούν, καθώς οι δύο γυναίκες αναμένεται να απογειώσουν τη νυχτερινή Αθήνα!

Η συγκεκριμένη συνεργασία μόνο τυχαία δεν είναι, αφού οι δυο τους όχι μόνο γνωρίζονται πολύ καλά, αλλά υπάρχει μεταξύ τους αμοιβαία συμπάθεια και εκτίμηση.

Η συνεργασία θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτώβρη στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός», στην Πειραιώς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο σχήμα θα καλύπτει όλα τα μουσικά γούστα. Από τη μια η Νατάσα με το μεγάλο λαϊκό της ρεπερτόριο και από την άλλη η Ελενα στο ποπ και ξένο αναμένεται να απογειώσουν το κέφι των θαμώνων.
Βοτανικός 2012





Η Νατάσσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου θα «σφραγίζουν» την συνεργασία τους επί πίστας με ένα ντουέτο, σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, που θα φέρει τον τίτλο "Λάθος Αγάπες"!

Η Έλενα Παπαρίζου και η Νατάσα Θεοδωρίδου συναντήθηκαν πριν από λίγες μέρες για τη φωτογράφηση της αφίσας τους και από ότι φαίνεται ήδη απολαμβάνουν τη συνεργασία τους. Οι τραγουδίστριες ανέβασαν στη σελίδα τους στο twitter, μια backstage φωτογραφία για να ενημερώσουν τους θαυμαστές τους
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου