Helena Paparizou|Official fan club

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Έλενα Παπαρίζου: Οι αντιδράσεις κοινού, συμμετεχόντων και κριτών μετά την αποχώρηση της από το Let’s Dance!

H αποχώρηση της Έλενας Παπαρίζου μόλις από το 3ο live του Let’s Dance, ξάφνιασε ομολογουμένως πολύ κόσμο. Ο Anton Hysen σε συνέντευξη του λίγη ώρα μετά το live δήλωσε:

- Νομίζετε ότι ήταν ξαφνικό που αποχώρησε η Έλενα;
- Θα είμαι ειλικρινής. Δεν περίμενα ότι θα έφευγε.
- Και ήταν πολύ καλή.
- Πάρα πολύ καλή. Είμαι σοκαρισμένος. Γι’ αυτό έχω άγχος κάθε φορά. Όσο καλά και να χορέψεις δεν ξέρεις αν θα φύγεις ή όχι. Δεν είσαι πότε σίγουρος.


Η Molly από την άλλη, που συμπλήρωσε 5 βαθμούς λιγότερους από την Έλενα, δήλωσε:

Άρχισες να κλαις όταν σου είπαμε ότι πέρασεις ή πιο πριν;
- Όταν μάθαμε ότι περάσαμε. Είναι τρελό.
- Παρόλ’ αυτά έχεις μεγάλο fan club.
- Το ξέρω… αλλά η Έλενα… πιστεύω ότι είναι τρελό αυτό που έγινε. Είναι από τις καλύτερες χορεύτριες. Η Έλενα είναι από τους καλύτερους ανθρώπους και χόρεψε φανταστικά..

Ένας από τους κριτές δήλωσε:

- Είμαι ταρακουνημένος με το αποτέλεσμα.
- Τι έγινε;
- Δεν έχω ιδέα! Για μένα είναι η Έλενα… Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ο κόσμος νόμιζε ότι είναι ασφαλής και γι’ αυτό δεν ψήφισαν.
- Έχει γίνει και στο παρελθόν. Με την…
- Ακριβώς, ακριβώς. Αν κάποιος βρίσκεται στην κορυφή ή στον πάτο της βαθμολογίας τότε είναι εύκολο να φύγει κάποιος που είναι στη μέση. Ελπίζω μόνο στο μέλλον το κοινό να ψηφίζει με βάση το χορό και τίποτα άλλο.
- Αυτό είναι το δύσκολο.
- Ναι.
- Είσαι απογοητευμένος που έφυγε η Έλενα;
- Πολύ. Πιστεύω ότι είχε να προσφέρει πάρα πολλά στο διαγωνισμό. Είδαμε μόνο ένα μικρό κομμάτι από αυτά που μπορεί να κάνει.

Ενώ το fan club της Έλενας, αντέδρασε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, τόσο στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, όσο και στο Twitter.
και στο Facebook, στην επίσημη σελίδα του Let’s Dance, πολύς κόσμος δήλωσε τη δυσαρέσκεια του κρίνοντας άδικο το αποτέλεσμα. Μάλιστα η επίσημη σελίδα του καναλιού TV4 δημιούργησε μια ψηφοφορία για το αν το κοινό πίστευε οτι η αποχώρηση της Έλενας ήταν δίκαια. Στη συνέχεια όμως απέσυραν την ερώτηση-ψηφοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου