Helena Paparizou|Official fan club

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Έλενα Παπαρίζου: "H Τζένη Μπαλατσινού είναι πρότυπο γυναίκας"

12 Έλληνες celebrities, 12 χορευτές, μουσική, χορός, μια κριτική επιτροπή, μια λαμπερή παρουσιάστρια και ένα υπερθέαμα που ισορροπεί με χάρη πάνω στον πάγο. Το «Dancing on Ice» άρχισε.

Πώς ήταν η εμπειρία του πρώτου live; Το είπες τελικά το «ναι» σε αυτή την καινούργια πρόκληση για σένα.
Δεν περίμενα από τόσο νωρίς, ομολογώ, να κάτσω στη θέση του κριτή σε ένα τέτοιο show. Αλλά, όταν ήρθε η πρόταση από τον κύριο Λάτσιο, δεν μπορούσα να αρνηθώ.

Πώς είναι η συνεργασία σου με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή;
Με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Αλέξη Κωστάλα έχουμε δέσει από την αρχή — είναι δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες, είμαστε μάλλον διαφορετικοί, αλλά, τελικά, ταιριάζουμε. Κάνουμε τις πλάκες μας, ο κύριος Κωστάλας λέει πολύ ωραία ανέκδοτα, που δεν μπορώ να σας τα πω.

Ποια ήταν για σένα η καλύτερη στιγμή του show;
Νομίζω πως η καλύτερη στιγμή του αποψινού show ήταν και η κορύφωσή του, το κομμάτι της Shaya. Ήταν ένα τόσο ρομαντικό τραγούδι, με πολύ ωραία χορογραφία, με το οποίο τερμάτιζε παράλληλα και το show. Ήταν μια γλυκιά ανακούφιση ότι τελείωσε το πρώτο live. Έφυγε το βάρος της πρεμιέρας!

Πώς σου φάνηκε η Τζένη Μπαλατσινού στο ρόλο της παρουσιάστριας;
Η Τζένη μού άρεσε πάρα πολύ ως παρουσιάστρια. Είναι πρότυπο γυναίκας. Είναι υπέροχη μητέρα, πολύ ικανή και με χιούμορ. Νομίζω πως ήταν εξαιρετική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου