Helena Paparizou|Official fan club

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Έλενα Παπαρίζου: Μιλάει για τον ρόλο της στο «Dancing On Ice»

Για πρώτη φορά μετά την επίσημη ανακοίνωση πως θα είναι κριτής στο «Dancing On Ice», η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» για τον νέο της ρόλο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος του ΑΝΤ1.
Η 30χρονη τραγουδίστρια δήλωσε αρχικά πως δεν έχει πολλές γνώσεις πάνω στο πατινάζ: «Έχω κάνει κλασικό μπαλέτο αρκετά χρόνια, αλλά γνωρίζω πώς πρέπει να είναι οι γραμμές. Πιστεύω όμως πως για τα τεχνικά κομμάτια θα πρέπει να μιλήσει ο κύριος Κωστάλας» είπε και συνέχισε λέγοντας: «Οι πρόβες δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, αλλά έχουμε συναντηθεί, έχουμε περάσει πάρα πολύ όμορφα. Έχουμε μιλήσει και νομίζω ότι προτού ξεκινήσει μια συνεργασία το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει μια καλή αύρα μεταξύ μας».
Πριν από λίγο χρονικό διάστημα η Έλενα Παπαρίζου με τον Γιάννη Λάτσιο είχαν βρεθεί σε γνωστό εστιατόριο και είχε ειπωθεί πως ο λόγος συνάντησής τους ήταν η επικείμενη συνεργασία τους. Οι δυο τους, βέβαια, το διέψευσαν: «Πιστέψτε μας, εκείνο το βράδυ δεν το συζητήσαμε καν αυτό, γιατί ήταν όλη η τηλεόραση γύρω μας» είπε χαριτολογώντας ο Γιάννης Λάτσιος που βρισκόταν δίπλα στην Έλενα Παπαρίζου. «Ήταν ένα πολύ όμορφο βράδυ, εγώ ειδικά έλειπα 4 μήνες στη Σουηδία μέχρι τότε. Με κάλεσε για δείπνο ο κύριος Λάτσιος και ξαφνικά όλοι οι φίλοι ήταν εκεί» είπε με τη σειρά της η Έλενα. Πώς όμως την έπεισε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 να συμμετάσχει στο σόου αυτό; «Το τι είπαμε είναι μεταξύ της Έλενας και του ΑΝΤ1. Το θέμα είναι ότι με χαρά δέχτηκε να είναι μαζί μας και για μας είναι τιμή και χαρά να έχουμε την Έλενα σε αυτό το σημαντικό πρόγραμμα για μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου