Helena Paparizou|Official fan club

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm: Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου live!







Οι εκπλήξεις στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της πόλης δεν σταματάνε ποτέ! Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου σας υποδέχονται την Κυριακή 6 Μαρτίου σε μια μαγική βραδιά στο Διογένης studio.
Ο Αντώνης Ρέμος υπόσχεται να χαρίσει στους ακροατές του καλύτερου ελληνικού ραδιοφώνου μοναδικές στιγμές, γεμάτες ένταση και ερμηνείες, από τις πιο σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες του, μέχρι τις πιο βαθιά λαϊκές δυνατές στιγμές του. Η Έλενα Παπαρίζου, με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία και την ξεχωριστή της ερμηνεία, υπόσχεται να μαγέψει τις αισθήσεις μας και να μας παρασύρει σε ένα αποκριάτικο latin party-break.
Αν θέλετε να ζήσετε και εσείς αυτήν τη μοναδική βραδιά της Αποκριάς, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, απολαύστε την καλύτερη ελληνική μουσική στην πόλη και μόλις σας το ζητήσουν οι αγαπημένοι σας ραδιοφωνικοί παραγωγοί στείλτε το μήνυμά σας στο 54121, γράφοντας ΔΡΟΜΟΣ, (κενό), τη λέξη ΑΠΟΚΡΙΑ και το ονοματεπώνυμό σας. Διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις και διασκεδάστε με τον Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου στο Διογένης Studio.

Ακόμα μια μεγάλη βραδιά από τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, το καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο στην πόλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου