Helena Paparizou|Official fan club

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

"Πλατινένια" η πορεία της Έλενας Παπαρίζου "Γύρω από τ'όνειρο" !

"Πλατινένια" η πορεία της Έλενας Παπαρίζου "Γύρω από τ'όνειρο" !
Η απονομή αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του τριήμερου "Grand opening" που έκαναν τα νέα Metropolis και αποτέλεσε το Closing event, αυτής της σειράς των εκδηλώσεων.
Παρουσιαστής της εκδήλωσης δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την ναυαρχίδα του MAD, και μιλώ φυσικά για τον Θέμη Γεωργαντά. Μαζί του στη σκηνή βρισκόταν και η Μαίρη Συνατσάκη. Στο ειδικά διαμορφωμένο stage, στον τρίτο όροφο του Mall, ο κόσμος είχε αρχίσει να μαζεύεται από τις 17.30, για να απολαύσουν ένα τρελό dj set από τους Playmen, που προηγήθηκαν της απονομής και μας κράτησαν παρέα μέχρι τις 19.30. Η απονομή μεταδόθηκε live από το MAD Radio 106,2 και από το MAD TV.

paparizou_aponomi_2010_5
Η μουσική σταμάτησε, ο Θέμης ανέβηκε στη σκηνή και ο κόσμος φώναζε (απεγνωσμένα θα έλεγα!) την Έλενα! Όταν λοιπόν ήρθε η μεγάλη στιγμή και εμφανίστηκε, την αποθεώσανε! Ο διευθυντής της SONY BMG, της δισκογραφικής της Έλενας έκανε την απονομή. Η Έλενα ευχαρίστησε τον τον καλό της φίλο, Γιάννη Δόξα, που έκαναν μαζί αυτό το δίσκο, αλλά και τις Ελεάνα Βραχάλη, Νίκη Παπαθεοχάρη, από την οποία όπως δήλωσε και η ίδια η Έλενα περιμένει πολλά, και Βάγια Καλαντζή για τους στίχους που τις έδωσαν. Την ενορχήστρωση στο δίσκο έκαναν οι Don-k.
Την μουσική υπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο οποίος βρισκόταν εκεί, ο Toni Mavridis και ο Γιώργος Σαμπάνης, που απουσίαζαν, και κάποιοι Σουηδοί μουσικοσυνθέτες, οι Niclas Olausson, Sofie Lindblom, Per Liden, Matilda Ekevik, των οποίων τα ονόματα ανέφερε η Έλενα (γιατί όπως ήταν φυσικό μόνο εκείνη μπορούσε να διαβάσει), τονίζοντας πως η Σουηδία είναι και θα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του εαυτού της. Ευχαρίστησε τον υπεύθυνο των δημοσίων σχέσεων, Γιάννη Κουτράκη, τον Νίκο Τάκη, υπεύθυνος των Real News, που με την βοήθεια του πουλήθηκαν 140.000 αντίτυπα και τον Γιώργο Μάρκου, υπεύθυνο των Metropolis.
Τέλος, δεν θα μπορούσε να αφήσει τους θαυμαστές της παραπονεμένους και να μην τους τραγουδήσει a capella το "Γύρνα με στο χθες", αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά την φωνάρα της και πως δεν είναι άδικα η πιο πετυχημένη Ελληνίδα ποπ τραγουδίστρια με άπειρες δυνατότητες και προσόντα. Έτσι λοιπόν προστέθηκε άλλη μια πετυχημένη δισκογραφική δουλειά στο βιογραφικό της Έλενας Παπαρίζου, μια δουλειά που ακόμα δεν έχει ακουστεί ολόκληρη και θα μας προσφέρει και άλλα όμορφα τραγούδια αν την ψάξουμε και δεν αρκεστούμε μόνο στα τραγούδια που παίζουν στο ραδιόφωνο. Τι λέτε; Αξίζει τον κόπο! Keep going Elena!
paparizou_aponomi_2010
paparizou_aponomi_2010_1
paparizou_aponomi_2010_3
paparizou_aponomi_2010_4
paparizou_aponomi_2010_2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου